pondělí 3. března 2014

Velký zázrak v malém kelímku



Karamelový zázračný kelímekDneska bych vám ráda pověděla o jednom z nejlepších produktů na rty, odřený nos a kdovíco ještě. Jde o zázračné kelímky firmy oriflame. Vlastním celkem tři, a to mandlový, kokosový a s vůní černého rybízu. Každý z nich má 15 ml, zdá se to hodně, ale při častém používání dost ubývá, to hlavně kvůli neš'ťastnému balení ála vajíčko. Je to poutavé pro oko, ale nepraktické pro ruce. Chci tím říci, že se špatně dostává produkt z kelímku, zvláště, pokud máte delší nehty, to máte pak většinu za nimi. Teď ale nějaká pozitiva. Bleskurychle hojí odřený nos od rýmy, rozpraskané rty a kdejaké odřeniny. Na rtech vydrží opravdu dlouho, jemně se lesknou, ale nepůsobí mastným dojmem. Vůně kelímků, ktereé mám jsou dá se říci reálné, nevoní nijak chemicky. Dokonce i barva je vždy bělavá, bez jakých koliv zbytečných barviv, které stejně žádnou dobrotu nikdy nedělají. Oceňuji na něm i konzistenci, která se ani v největším vedru neroztéká.
Kelímky se dají bohužel sehnat jen přes Oriflame poradkyni, či na webu. Kelímek stojí standartně okolo 150-200kč, to je podle mne dost přemrštěné, ale velmi často je ve slevě za 69,- což už mi přijde jako přijatelná cena. Vyrábí se v nepřeberném množství vůní, ale i čistě přírodní, bez parfemace, tudíž si každý může vybrat to své.

Je to takový malý pomocník v každé situaci. Nedám na něj dopustit :)

Zleva: Mandlový, kokosový, černý rybíz


Zde je vidět, jak vypadají uvnitř, kromě mandlového, ten už mám z poloviny vypotřebovaný, ale vypadal úplně stejně, jako bráškové.


Krásný den, Luci

3 komentáře:

  1. más tam chybu :) nie cez avon lady, keďže je to oriflame výrobok, ale cez poradkyňu oriflame :)

    OdpovědětVymazat
  2. Miluji je :) Mám mandlový, kokosový i normální :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Mám mandlovej, ten je můj nej,potom třešeň,rybíz a karamel.

    OdpovědětVymazat