pátek 21. února 2014

Catrice crushed crystals - č. 06 -> Call Me Princess


Crushed Crystals 06 Call Me PrincessUrčitě už hodně z vás zaznamenalo, že i firma catrice přišla s pískovými laky, konkrétně pod názvem Crushed Crystals. Po velkém nadšení z laků od Gabrielly Salvete jsem se rozhodla koupit i tento od catrice.
Váhala jsem mezi odstíny 02 PLUMdogMillionaire a 06 Call Me Princess. Lak 02 je fialový, s mini růžovo-modro-fialovými třpytkami a 06 je světle růžová až broskvová barva, ve které jsou mini zlaté a růžové třpytky, rozhodla jsem se tedy pro odstín 06. Odstínů je v nabídce celkem 6 a pro nahlédnutí jsou jak v drogériích tak i na webu catrice. Laky se prodávají za 84,90,- což není zrovna málo, ale v porovnání s kvalitou, proč ne. Musím říci, bylo to milé překvapení. Nuž, čtěte dále..

Lak se mi oproti Gabrielle lakoval mnohem líp, má pěkně střižený kulatý štěteček, velmi podobný tomu jaký známe od laků Rimmel. Pracuje se s nim snadno a pro úzké nehty jako mám já, stačí jeden tah na celý nehet. Zasychání laku je bleskurychlé, za což dávám 1*. Strukturou se mi také líbí o kapku víc než Gabriella, není tak hrubý, neboť jsou třpytky opravdu maličkaté. Lak perfektně kryje už v první vrstvě, ale já se zvyku dala dvě:) Jak už jsem psala, barva je jemná, nevýrazná, elegantní, ale přesto jsou nehty vidět. Shrunula bych to tak, že je to ideální lak pro dny, kdy nemáte chuť na výrazné rudé, modré či žluté. Na světle se mírně mění z úhlu pohledu z růžové až po oranžovou.



Krásný den, Luci

Na závěr bych vás ráda pozvala na "Blogovou akci" u Semi-Sweet Beauty Blog
   





1 komentář:

  1. Díky za účast v Link Party! Přeju spoustu nových čtenářů a nějaké zajímavé nové objevy pro tebe!

    OdpovědětVymazat