pondělí 18. srpna 2014

Léto s milým

Nedá se nic dělat, léto se zdá býti u konce, nezbývá nám nic jiného než zase rok čekat, až přijde další. My jsme se letos vydali teplu vztříc a vyrazili o něco jižněji za sluníčkem, mořem a teplem. Byla to naše první zahraniční dovolená s milým, takže jsme se neskutečně těšili. Pominu-li fakt, že milý celou cestu tam nadával, že už autobusem nikdy nepojede, ba dokonce snad ani zpátky domů, cesta proběhla v poklidu. Ponaučení pro příště, neustupovat, letět!
Musím ale uznat, bylo to super, voda teplá, dusno nikde, lehký vánek a božský klid. Nebudu lhát, domů se mi ani za mák nechtělo, komu by se taky chtělo že?
Na cestách nám dělali hlavní společníky, opalovací krém Bioderma Photoderm Bronz sprej, více info na www, který se pyšní SPF 50, sluneční brýle, plavky a lahev vody, co taky víc člověk u moře potřebuje, že? Kufr jsme však měli plný.. zbytečností.. další ponaučení pro příště..
Tohle všechno mělo jen jedinou chybu, strašně rychle to uteklo, ani jsme nestihli všechno ochutnat, všechno vidět, všechno prozkoumat.. nezbývá nám nic jiného, než opět šetřit a vyrazit znovu, tentokrát už ovšem letadlem, neboť milého by mohl postihnou infarkt při pomyšlení na další cestu autobusem.

Teď už jsme opět doma, v realitě, milý je ve službě a poklidné pomalé tempo dovolené je tatam.

Tak za rok, milá Itálie, těšíme se!!



Báječný hotel s ještě báječnějším personálem, nikdy jsem se nesetkala s nikým tak milým, ochotným a příjemným, v ČR se máme ještě dost co učit


K San Marinu netřeba slov, krása



Krásný den, Luci
A přeji všem krásný zbytek léta.. 
Tento článek byl vytvořen primárně pro web www.blogerky.cz
Toto bylo vytvořeno pro web: www.blogerky.cz

4 komentáře:

  1. Krásne fotky, ten zámoček na kopci je úchvatný! Tiež mám problém s balením, vždy so sebou ťahám kopec zbytočností, ale bez Photodermu v lete ani na krok ;)
    LIPSTICKS JUNGLE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bylo tam opravdu nádherně, ty hrady jsme prošli všechny tři a byly krásné všechny :)

      Vymazat
  2. To mě připomíná nás, u moře využijeme dvoje oblečení, jinak pořád chodíme v plavkách a přitom kufry máme narvaný k prasknutí :)

    OdpovědětVymazat